Zakaj izbrati nas

Modul vam brezplačno implementiramo v vašo spletno trgovino, ga stestiramo in zaženemo v produkcijo. Modul vam lahko po konkurenčnih cenah tudi popolnoma prilagodimo glede na vaše želje in izgled spletne trgovine.

Vsak modul v celoti preverimo glede na kodo vaše spletne strani in ga po potrebi brezplačno korigiramo.

Tudi po nakupu Vam bomo pripravljeni pomagati in vam morebitnih manjših popravkov v roku 3 mesecev od nakupa ne bomo zaračunali.

Brezplačno vam bomo pomagali pri uvajanju administriranja vaše spletne strani.

Nudimo vam tako enkratni nakup spletnega plačilnega modula, kakor tudi mesečni najem v katerem so upoštevane vse posodobitve in spremembe, ki so potrebne za delovanje modula. Vse navedeno vam ponujamo po izredno konkurenčnih cenah. Za ponudbo nas kontaktirajte.

V primeru, da migrirate vašo spletno trgovino na drugo platformo vam priznamo kar 50% popust na plačilni modul. Prav tako vam priznamo 50% popust za vsak dodatni plačilni modul (če imate več spletnih trgovin) na isti platformi.

Nudimo vam 30 dnevno garancijo na zadovoljstvo. V tem roku vam, če modul ne deluje ali niste zadovoljni z delovanjem, v celoti vrnemo kupnino. Enako velja za izdelano spletno stran.

Imate vprašanje, vas zanima več, želite ponudbo? Kontaktirajte nas.
Ime
E-mail
Spletna stran