Naše in vaše prednosti

Naš spletni plačilni modul v celoti podpira vse storitve, ki jih omogoča Bankart, vključno s plačili na obroke. Plačilo na obroke (do 12 obrokov) je tako možno za komitente NLB d.d., Abanke, Delavske hranilnice in SKB. Modul tudi omogoča plačevanje na obroke s karticami Diners, kjer je možno plačilo vse do 24 obrokov.

Naš spletni modul tako ponuja celovito rešitev sprejemanja plačilnih kartic preko procesnega centra Bankart, zaradi česar boste lahko ponudili širok izbor plačil s plačilnimi karticami.

Ker je plačilo s karticami na obroke v porastu boste z razširitvijo možnosti plačil strankam omogočili lažji nakup in s tem povečali prodajo v vaši spletni trgovini.

Sprejemanje plačilnih kartic preko procesnega centra Bankart je za vas trenutno najcenejša rešitev za sprejemanje plačilnih kartic na spletu, saj boste plačali le dogovorjeno provizijo pri vaši banki brez kakršnegakoli mesečnega nadomestila za uporabo plačilnega modula ali mesečnega nadomestila za uporabo storitev, ki vam jih ponuja vaša banka in Bankart.

Pri izdelavi spletne strani se v celoti posvetimo vašim željam in vaši celostni podobi in vam pripravimo spletno stran, ki vas bo zadovoljivo predstavljala na spletu.

Z znanjem, ki ga imamo vam lahko tudi pomagamo pri postavitvi spletne trgovine na odprtokodnih rešitvah z vsemi potrebnimi dodatki in oblikovnimi dodelavami.

Imate vprašanje, vas zanima več, želite ponudbo? Kontaktirajte nas.
Ime
E-mail
Spletna stran