Spletni plačilni modul za Bankart

Imate spletno trgovino in želite svojo ponudbo razširiti na sprejem plačilnih kartic? V podjetju iTREND smo z priznanimi tujimi programerji razvili rešitev za sprejem plačilnih kartic, ki jih procesira Bankart d.o.o. Bankart pokriva približno 45% tržni delež v Sloveniji.

Z nakupom našega modula boste lahko sprejemali naslednje kartice:

Bankart procesira kartice za:
Abanko Vipa, d. d., Banko Sparkasse, d. d., Delavsko hranilnico, d. d., Hypo Alpe-Adria-Bank, d. d., Novo Ljubljansko banko, d. d., Novo Kreditno banko Maribor, d. d. (Karanta), SKB banko, d. d. UniCredit Banko Slovenija, d. d.

Pri sprejemu plačilnih kartic preko sistema Bankart vam ni potrebno plačevati mesečnega nadomestila za uporabo storitve, kot to zaračunavajo nekateri drugi ponudniki. Tako boste plačali le dogovorjeno provizijo za posamično opravljeno transakcijo.

Spletni modul deluje po sistemu 3D secure. Ko se stranka v vaši spletni trgovini odloči za plačilo s plačilno kartico jo spletni plačilni modul preusmeri na varno stran Bankart, kjer stranka vnese vse potrebne podatke in izvede plačilo. Po opravljeni transakciji (uspešni ali neuspešni) pa je stranka preusmerjena nazaj na ustrezno stran v vaši spletni trgovini, kjer je obveščena ali je transakcija uspešna ali neuspešna.

Z nakupom našega spletnega plačilnega modula pa imate možnost tudi sprejema plačila na obroke. Modul omogoča sprejem plačila na obroke za komintente NLB d.d. (do 12 obrokov) ter tudi za Diners Club plačilne kartice (celo do 24 obrokov). Za sprejem plačil na obroke potrebujete pogodbo z NLB d.d. ter z Diners Erste card.

Potrebujete spletni modul, ki vam omogoča vse zgoraj našteto?
Pošljite nam povpraševanje in v kratkem vas bomo kontaktirali.
Ime
E-mail
Spletna stran